PC

Half-Life odelo bonus kupcima Final Fantasy XV putem Steama

Final Fantasy XV će nakon prvobitnog pojavljivanja na konzolama svetlost dana ugledati i na PC-u, a u tu čast su izdavač Square Enix i kompanija Valve izradili specijalni bonus za sve igrače koji ovu igru kupe do prvog maja putem Steam platforme.

U pitanju je jedinstveno odelo Gordona Frimena, legendarnog junaka Half-Life serijala igara i naravno naučničke naočare, sa sve gvozdenom polugom kao oružjem. Odelo će biti dostupno za korišćenje i u multiplejer ekspanziji, Comrades, i moći će da se preuzme putem Steam Workshopa.

U drugim vestima, nakon dolaska Benchmark verzije igre, koja je omogućila igračima da vide da li njihove mašine stvarno ispunjavaju sistemske zahteve, dolazi i demo verzija igre koja će svima pružiti priliku da besplatno pređu prvo poglavlje igre, koje predstavlja odličan uvod u priči petnaeste Finalne Fantazije po redu.

Final Fantasy XV na PC stiže već 6. marta sa svim prethodno izdatim sadržajem.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top