PlayStation 3

Playstation Plus – besplatne igre za mart

Došao je kraj i najkraćem mesecu u godini, što znači da je vreme za novu postavku igara koje besplatno dobijaju svi pretplatnici Sonijevog Playstation Plus servisa za PS4, PS3 i PS Vita uređaje.

Playstation 4

Korisnici Playstation 4 konzole imaju priliku da ugrabe dve odlične igre, kultni Bloodborne koji donosi brutalno iskustvo borbi protiv krvožednih čudovišta. Tu je i Ratchet and Clank iz 2016. godine, koji predstavlja rimejk prve igre u serijalu poznatom po odličnom humoru i akciji.

Playstation 3 i PS Vita:

Za PS3 korisnike dostupni su Legend of Kay Anniversary edicija koja prati mladog ratnika u pokušaju da spasi svoje ostrvo od neprijateljski nastrojenih gorila i pacova, kao i Mighty No. 9, simpatični akcioni platformer koji dosta podseća na Mega Man serijal. Oni sa PS Vita uređajem besplatno dobijaju horor igru Claire i Bombing Busters arkadna igra.

Ove igre postaju dostupne za preuzimanje od 6. marta, što znači da još uvek možete ugrabiti igre koje su u ponudi za februar.

Sa objavom besplatnih martovskih igara došla je i jedna tužna vest, a to je da od marta sledeće godine PS Plus više neće pružati besplatne igre za Playstation 3 i PS Vita uređaje, već samo za konzolu trenutne generacije, zato što nju većina koristi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top