PC

Curse of the Pharaohs u AC: Origins donosi potpuno novu lokaciju

Ubisoft je objavio da će druga po redu ekspanzija u 2018. godini, Curse of the Pharaohs, izaći 13. marta ove godine, i samim tim je doneo pregršt novih detalja o njoj.

Najzanimljivije u ovoj ekspanziji je to što će se njena radnja odvijati na sasvim novoj lokaciji, koja će biti dodata već masivnoj mapi, a glavni protagonista, asasin Bayek, će se u najnovijem pohodu susresti sa faraonima ustalih iz grobova i džinovskim čudovištima.

Nova teritorija otkriva drevni grad, Tebu, sa hramovima Luksor i Karnak i dolinom Kraljeva, a kroz istrživanje života svakog od faraona Bayek ima priliku da zađe i u podzemni svet.

Bayek sa novom eskpanzijom dobija čak sedam novih sposobnosti koje će mu pomoći u borbi protiv drevnih pretnji, a level cap je podignut na 55.

Do dolaska ovog DLC-a igrači imaju pregršt drugog sadržaja na raspolaganju, poput The Hidden One’s ekpanzije, besplatnog Discovery Tour moda, a tu je i New Game+.

Curse of the Pharaohs ekspanzija će biti dostupna kao deo sezonske propusnice ili se može pazariti za 20€, a više detalja možete saznati u videu ispod.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top