Gadgets

HARDWARE: Logitech MK540

Najčešće pišemo o najnovijim gejmerskim Logitech periferijama ali treba se nekad podsetiti da oni rade jako lepe uređaje i za one kojima ne trebaju vrhunske performanse već samo udoban rad – a jedan od takvih kompleta je i MK540.

Bežični komplet se sastoji iz tastature i miša koji se na računar povezuju preko nano Unifiying adaptera i ne zahtevaju nikakve drajvere ili instalaciju da bi se koristili. Ukoliko želite možete instalirati dodatni softver koji omogućava različita podešavanja kao i na primer napunjenost baterija. Kad smo već kod baterija njihov vek je jako dug – dve AA baterije u tastaturi će trajati celih 36 meseci, odnosno tri godine, dok jedna AA baterija u mišu traje 18 meseci.

Tastatura je otporna na prolivanja tečnosti, ima posebnu zaštitu na tasterima koja onemogućava brisanje slova, a takođe ima i tri nivoa kojima podešavate nagib. Tu je i odmorište za ruke, kao i nekoliko posebnih tastera koji podižu produktivnost – meni je uvek nekako zgodan poseban taster za kalkulator.

Miš je s druge strane nešto manjih dimenzija a odgovara korišćenje i levom i desnom rukom. Sa strane se nalaze gumirani delovi koji će osigurati dobro ležanje u ruci.

Konačno treba imati u vidu da će ovaj komplet biti nešto povoljniji, svakako dosta povoljniji od gejmerskih varijanti, pa ukoliko volite bežične periferije može biti pravo dugoročno rešenje za vas.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top