PC

Igrač prešao New Game+ mod u Assassin’s Creed: Origins za samo 6 sati

New Game+ mod je nedavno postao sastavni deo najnovijeg dela u Assassin’s Creed serijalu, a jedan korisnik Reddita, Najoray, je uspeo da ga kompletira u jednom dahu i za svega 6 sati.

Ako do sada niste imali kontakta sa ovim modom igranja, on se otključava nakon prvobitnog prelaska glavne kampanje i prelaženje postaje znatno teže. Najoray je naveo kako je u prelazak uključena samo glavna kampanja i da su međuscene preskočene, ali da je sve bilo na Hard težini. Ovo predstavlja stvarno kratko vreme prelaska, pošto kao prosek za prelazak AC: Origins na sajtu hltb.com stoji sati.

Za kompletiranje NG+ postoji i specijalna nagrada i ona nije bila otkrivena od strane Ubisofta, već ju je prvi otkrio ovaj igrač. Ona je specijalni kostim, Mythical Warrior, i moramo priznati da izgleda odlično.

Zajedno sa New Game+ modom u Assassin’s Creed: Origins je stigao i Discovery Tour mod koji omogućava igračima da istraže svet i običaje drevnog Egipta u edukativne svrhe i bez nasilja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top