PC

Novi Battlefield će biti igriv na EA Play događaju

Kompanija Electronic Arts je već zakazala održavanje ovogodišnje EA Play događaja, koji se tradicionalno odvija pre zvaničnog početka najvećeg sajma video igara – E3.

Tako će se i sada EA Play održati od 9. do 11. juna u Holivudu, gde će posetioci moći da isprobaju veliki broj igara, a najveću pažnju će definitivno privući novi Battlefield i Anthem, za koje je EA objavio da će biti igrivi.

Pored njih, za probu će biti dostupne i nova izdanja EA Sports igara, Sims 4, neke mobilne igra, a tada možemo očekivati i nekoliko iznenađenja.

Naravno, oni koji ne mogu lično prisustvovati događaju će moći da sve isprate putem zvaničnog strima na sajtu kompanije. A karte za pristup događaju će biti potpuno besplatne, ali je njihov broj ograničen tako da će morati što pre da se preuzmu kada postanu dostupne.

Sem nedavne potvrde da je u izradi, za novu Battlefield igru nemamo nikakvih zvaničnih detalja, osim glasina da se radi o Bad Company 3. Kako bi Battlefield prošao što bolje, datum izlaska nadolazeće pucačine, Anthem, je pomeren za početak 2019. godine, što će developerima dati još vremena za poliranje igre.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top