PlayStation 4

Procureli podaci za Red Dead Redemption 2 najavljuju Battle Royale mod i igranje u prvom licu

Jedinu zvaničnu informaciju vezanu za Rockstarov Red Dead Redemption 2 koju smo nedavno dobili jeste ona vezana za njegovo ponovno odlaganje, ali sada su na internetu procureli veoma zanimljivi podaci vezani za igranje u prvom licu i Battle Royale mod.

Procureli podaci dolaze putem TrustedReviews portala, kod kojih su informacije dospele još u avgustu prošle godine, ali nisu iznete u javnost sve dok barem deo njih nije bio potvrđen. Potvrda su bile nove slike iz igre na kojima su se pojavili isti karakteri koje su i oni ranije dobili.

Uopšte nije iznenađenje da će RDR 2 imati onlajn funkcionalnosti, a ovde je otkriveno da one dolaze u vidu multiplejer modova: Money Grab, Battle Royale i Revive and Survive. U Money Grab je cilj da se što veća količina novca prenese u bazu, Battle Royale šta znači znaju već i ptice na grani, a to je borba do poslednjeg preživelog. Dok se u Revive and Survive dva tima bore da što duže prežive u odnosu na drugi sa mogućnošću oživljavanja saboraca.

Igračima će na raspolaganju biti slobodno istaživanje velike mape sa dinamičnim događanjima, kao i da će se za ispunjavanje raznih zaduženja dobijati nagrade. Među procurelim informacijama stoji još i da će postojati stanovi za igrače biti poput onih iz GTA Online ali u vidu šatora.

Vezano za gejmplej, ove informacije ukazuju da će igračima pored standardnog moda za igranje u trećem licu biti moguće igranje i u prvom. Igrače očekuju razna vozila, a kao voz će biti dostupan kao vid transporta.

Pored glavne priče, moguće je i učestvovanje u različitim aktivnostima, poput kockanja, pecanja, sakupljanja biljaka, trka konjima i sporednih misija.

Red Dead Redemption 2 izlazi 26. oktobra za Playstation 4 i Xbox One, dok se u glasinama uopšte ne spominje PC verzija igre.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top