PC

The Division dogurao do 20 miliona igrača

Ubisoftova postapokaliptična pucačina, The Division, je nakon dve godine uspona i padova uspela da prikupi veoma veliki broj igrača – čak 20 miliona njih.

The Division je imao ogromnih problema sa održavanjem igrača u igri, ali je onda razvojni tim počeo da aktivno dodaje ogromne besplatne apdejtove sa raznovrsnim sadržajem i prepravkama, odnosno ispravkama postojećih problema, a tu su i mnogi vikendi besplatnog igranja. Sve ovo je dovelo do toga da Division dobije veliku i pre svega aktivnu bazu sa preko 7,000 igrača dnevno samo na Steamu, ne računajući uPlay, PS4 i Xbox One konzole.

The Division je u decembru dobio 1.8 apdejt, koji je najzaslužniji za povratak igrača, pošto je sa njim potpuno prerađeno Podzemlje sa novom lokacijom na mapi, a tada su dodati i PvE horde mod igranja kao i PvP Skirmish mod koji pruža borbe prsa u prsa. Sada postoje šanse da Division dobije nastavak.

Pošto je druga godišnjica blizu, Ubisoft je pripremio četiri događaja koja će izmeniti tradicionalno gejming iskustvo i doneće nagrade igračima. Prvi je Outbreak, koji traje do 5. marta i on donosi blago izmenjene neprijatelje koji nanose štetu igračima kada su previše blizu njih, drugi je Assault sa trajanjem od 8-12. marta, pa Strike koji se odvija od 15. do 19. marta, i Ambush, koji traje od 22-26. marta.

Za kraj, pročitajte malo zanimljive statistike o aktivnosti igrača u ovoj survival igri.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top