PlayStation 4

Monster Hunter World postao Capcomova najprodavanija igra

Nakon nešto više od mesec dana od kako se našao u prodaji i 5 miliona prodatih kopija za samo tri dana, Monster Hunter World je sada postao najprodavanija i ujedno i najbrže prodavana igra u istoriji kompanije Capcom, sa preko 7,5 miliona prodatih primeraka.

Monster Hunter World je iza sebe ostavio druge Capcomove franšize, poput Resident Evil i Street Fighter, a kompanija je u objavi iznela da su sve Monster Hunter igre zajedno prodate u neverovatnih 48 miliona primeraka. U prilog ovom uspehu ide činjenica da je igra dostupna samo za PS4 i Xbox One konzole, a tek na jesen će izaći za PC, kada će broj prodatih kopija definitivno skočiti.

Prvi Monster Hunter se pojavio 2004. godine kao PS2 ekskluziva, dok su i ostale igre bile uglavnom na Playstation i Nintedo konzolama, ali su i pored toga okupile veliki broj fanova. MH World predstavlja prekretnicu u serijalu zbog ponovnog dolaska na kućne konzole i pošto je po prvi put igra postala dostupna u čitavom svetu u isto vreme, a ne prvo u Japanu.

Našu recenziju igre možete pročitati putem ovog linka.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top