PC

Rainbow Six Siege oborio sopstveni rekord po broju igrača na Steamu

Sa početkom treće godine sadržaja u Rainbow Six Siege, dolaskom Operacije Himera i veoma zanimljivog vremenski ograničenog događaja, Outbreak, u kome se igrači bore protiv opasnih vanzemaljaca broj igrača na Steam platformi je skočio i time je postignut novi rekord.

Sudeći po podacima sa sajta Steam Spy, rekord po broju igrača u jednom trenutku stoji na 176,208, dok je prošlog meseca bilo oko 125 hiljada igrača, dok za ostale platforme nemamo podataka.

Ovime je potvrđen konstantan priliv igrača u Rainbow Six Siege i sada se po prosečnim brojkama beleži gotovo 10 puta više igrača nego što je to bilo slučaj u prvim mesecima kada se igra pojavila.

Rainbow Six Siege je nedavno dostigao i 25 miliona igrača, što je veliki podsticaj kompaniji Ubisoft da nastavi sa daljim radom na igri i dodavanjem novog sadržaja, što je istakla izjavom da ne planira nastavak igre, već ima čak 10 godina isplaniranog sadržaja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top