PC

Twitch Prime pretplatnici od sada dobijaju besplatne igre

Twitch Prime program istoimene platforme je svojim pretplatnicima od samog početka pružao brojne i ekskluzivne pogodnosti – poput popusta na igre, gledanje sadržaja bez reklama i skinove i valute za razne multiplejer igre – a sada će ponuda postati još bogatija sa igrama koje će svakog meseca članovi dobijati besplatno.

Free Games With Prime počinje sa radom od sutra, 15. marta, i na naloge pretplatnika stiže čak 5 igra, to su odlični Superhot, Oxenfree, Mr. Sifty, Shadow Taactics i Tales from Candlekeep Tomb of Annihilation. Ove igre je moguće preuzeti do 31. marta, a već u aprilu igrače očekuje novih pet igara – Tales from the Borderlands, Steamworld Dig 2, Kingsway, Tokyo 42 i Dubwars.

Twitch Prime možete koristiti sedam dana besplatno, a prvih 6 meseci ćete plaćati pretplatu 3 evra mesečno, dok za naredne mesece pretplata košta 6€, što i nije toliko skupo imajući u vidu sadašnju ponudu igara, koje će zauvek ostati u vašem vlasništvu, čak i kada otkažete pretplatu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top