PC

CD Projekt Red radi na još jednom AAA RPG-u

Poljski CD Projekt Red još uvek punom parom radi na Cyberpunk 2077, za koji znamo da će biti čisto singlplejer iskustvo a šuška se da dolazi na ovogodišnji E3 sajam. Međutim, to nije jedini projekat ove kompanije, pošto je objavljeno da se radi na još jednoj RPG igri AAA kalibra.

Sudeći po izveštaju u kojem se misteriozni projekat pominje, igra je još uvek u ranoj fazi produkcije, ali je planirano da ona na tržište dođe do 2021. godine, što je isti vremenski okvir postavljen za Cyberpunk 2077, koji će definitivno doći pre.

Za sada nam ostaje samo da špekulišemo koja je to igra u pitanju. Nema potrebe nadati se četvrtom delu Witchera, pošto je to od samog početka bila trilogija, mada možemo očekivati neku drugu igru iz tog univerzuma, prebogatog likovima i sadržajem. Još jedna opcija je i potpuno nova igra, koja nema veze sa prethodnim projektima kompanije, za šta su ujedno i najveće šanse.

Za rad na Cyberpunk 2077 je nedavno prisvojen studio Strange New Things u Vroclavu u kojem radi oko 20 developera iz Techland, IO Interactive i drugih studija, i vrlo je verovatno da će ovaj tim preći na novi projekat sa završetkom prethodnog.

Kompletan izveštaj možete pročitati putem ovog linka, a odeljak u kojem se govori o novom RPG-u se nalazi na 26. strani.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top