PC

Halo 6 i za VR uređaje?

Za Halo 6 nema konkretnih detalja, ali se nešto definitivno događa, zato što znamo da Microsoft mora da učini nešto po pitanju svojih Xbox ekskluziva, kojih ima jako malo.

Da se radi nešto novo po pitanju Halo franšize saznajemo putem listinga za posao koji je raspisao 343 Industries, studio koji radi samo na Halo igrama. U listingu stoji da je potreban kreativni producent za donošenje poptuno novog VR iskustva u Halo franšizi.

“Halo je poznat po epskim sci-fi svetovima, odličnom stilu pripovedanja i herojskom gejmpleju, stoga VR donosi potencijal za novi stepen imerzije u našem univerzumu”, stoji u listingu. Iz studija traže osobu sa iskustvom u radu na polju virtuelne realnosti i jasnom vizijom za sve projekte.

Ovo nije samo naznaka da se radi na “šestici”, već se može zaključiti da je u pripremi podrška za neki VR uređaj na Majkrosoft konzolama, što im definitivno fali, a ko zna, možda se pojavi i na PC-u.

Igranje “tradicionalnih” igara u VR-u je itekako moguće, što je, na primer, pokazala kompanija Bethesda, koja je svoje naslove – poput Skyrima i Fallout 4 – napravila za igranje od početka do kraja preko VR uređaja. Naravno, tu je i do sada neprevaziđeno VR iskustvo, Resident Evil 7.

Sa nestrpljenjem čekamo da vidimo šta nam se to sprema u Halo franšizi, a vi?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top