PC

Corsair se ruga majnerima kriptovaluta

Poznata hardverska kompanija stala je na stranu njenih tradicionalnih potrošača, gejmera.

Pomama za rudarenjem kriptovalutama i dalje traje, i od nje najviše pate gejmeri. Zato je proizvođač hardvera, Corsair, napravio komični video, sa nazivom “Stop GPU Abuse”, kako bi se našalio sa majnerima.

Video je odrađen u stilu onih reklama za pomoć gladnoj deci ili napuštenim životinjama, i započinje sa rečenicom da je “više od 3 miliona grafičkih kartica prodato majnerima kriptovaluta. Grafičke kartice koje treba da su za gejming su zlostavljane u rudnicima kriptovaluta”.

Potom vas mole da budete spasitelj i donirate novac kako bi spasili grafičku karticu od zloupotrebe i pružili je nekom ko će je koristiti za gejming, a zauzvrat dobijate fotografiju grafičke u kućištu za gejming.

Corsair je naravno ovime samo hteo da se našali (1. april samo što nije), i nema drugi cilj u planu. Mada, svakako dobijaju simpatije gejmera na ovaj način.

#GPURESCUE

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top