PC

Lindzi Lohan ponovo izgubila tužbu protiv tvoraca GTA V

Ima li kraja ovom uvrnutom slučaju?

Spor između glumice Lindzi Lohan i tvoraca GTA V i dalje traje, ali sud ostaje pri svojoj prvobitnoj odluci da karakter koji se nalazi u popularnoj igri nije napravljen po uzoru na ovu glumicu.

Vrhovni sud u Njujorku je odbacio tužbu sa obrazloženjem da čak i da je taj karakter predstavljao Lohanovu, nije korišćen u svrhe reklamiranja igre.

“Zaključujemo da slike karaktera u igri nisu prepoznatljive kao lik tužiteljke, i da je priložena žalba koja sadrži četiri navoda za kršenje zakona o građanskim pravima, ispravno odbačena”, stoji u objavi na sajtu vrhovnog suda.

Lejsi Džonas je ime spornog ženskog karaktera koji se pojavljuje tokom učitavanja GTA 5, a pojavljuje se i u igri u misiji Escape Paparazi, gde ona govori malo o sebi, što je glumici bilo dovoljno da se pronađe.

Ovo verovatno znači kraj tužbama protiv Rockstara i Take-Two kompanije.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top