PC

H1Z1 je postao free to play!

Nakon što je otkriveno je H1Z1, survival igra od koje je i nastala ogromno interesovanje za igre Battle Royal žanra, izgubila čak 90% igrača od strane PUBG-a i Fortnite, bilo je samo pitanje dana kada će developeri proglasiti da developeri prelaze na free2play model.

Ta odluka je donešena veoma brzo, i H1Z1 je već postao besplatan za igranje, dok će kod nas ta promena nastupiti od danas, 8. mart, u 19h po našem vremenu. Ako se kojim slučajem niste susreli sa ovom igrom ona predstavlja brzu pucačinu koja igrače smešta na ogromnu mapu sa rasutim oružjem, municijom i vozilima kako bi preživeli i ostali poslednji čovek na nogama, bili solo ili u co-opu.

“Ova odluka nam dopušta da našu verziju battle royale igre sa još više igrača, ali i označava sledeći korak u stvaranju H1Z1 kao najpopularniju esport igru” stoji u objavi na zvaničnom sajtu.

H1Z1 je nedavno napustio Early Access, što je označilo početak prve sezone sa raznim objektivima i sistemima bodovanja, a dodat je i novi mod igranja, nazvan Auto Royale, koji 120 igrače smešta 30 timova od po 4 igrača u jednom vozilu sa jednim za volanom, dok ostala trojica oružjem pucaju na protivnike. Ali kao što vidimo to nije pomoglo da se igrači vrate na brod koji tone, a ostaje nam da vidimo da li će se sada stanje popraviti.

Za igrače koji su kupili H1Z1, studio Daybreak Games je pripremio specijalnu pogodnost u znak zahvalnosti u vidu jedinstvene majice, trenerke, skina za vozilo, 10 Victory krejtova i 10,000 Skulls(in-gejm valuta koja se nagrađuje kroz Bounty sistem). A oni koji su nedavno kupili igru mogu zatražiti povraćaj novca.

Pored prelaska na F2P model, danas je potvrđen i početak H1Z1 Pro Lige u kojoj će učestvovati 15 timova i održavaće se od 21. aprila u Las Vegasu, više informacija možete pronaći ovde.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top