PC

Mikrotransakcije se vraćaju u Star Wars: Battlefront 2, ali sa znatnim izmenama u progresiji

Nakon sloma koji je Star Wars: Battlefront 2 doživeo na tržištu zbog pay-to-win mikrotransakcija, iz Electronic Artsa su se ozbiljno bacili na ispravljanje sopstvene greške, i nakon par sitnijih izmena, mikrotransakcije su se vratile i to potpuno izmenjene.

Za razliku od pređašnjeg sistema, sada će samo progresija igrača dovoditi do otključavanja Star karti ili drugih predmeta koji utiču na gejmplej. Za svaku klasu će se sada zarađivati iskustvo, koje otključava skill poen, kojim se otključava ili nadograđuje neka karta.

Loot kutije se više ne mogu kupovati, već se dobijaju samo na osnovu dnevnog logovanja i kompletiranja misija i izazova. Takođe, u njima više nema Star karti, već samo kometičkih predmeta i kredita. Mikrotransakcije se vraćaju, ali će one služiti samo za kupovinu kozmetičkih dodataka i skinova za heroje, koji se mogu kupovati još i kreditima iz igre.

EA je u objavi rekao da će nastaviti da prilagođava progresiju a priprema i potpuno novi sadržaj u vidu modova igranja, za koje kaže da će doneti “potpuno novi način igranja”.

Najnovije vesti

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Pere Velimirovića 32
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top
%d bloggers like this: