PLAY! ; PLAY! Zine

Mikrotransakcije se vraćaju u Star Wars: Battlefront 2, ali sa znatnim izmenama u progresiji

Nakon sloma koji je Star Wars: Battlefront 2 doživeo na tržištu zbog pay-to-win mikrotransakcija, iz Electronic Artsa su se ozbiljno bacili na ispravljanje sopstvene greške, i nakon par sitnijih izmena, mikrotransakcije su se vratile i to potpuno izmenjene.

Za razliku od pređašnjeg sistema, sada će samo progresija igrača dovoditi do otključavanja Star karti ili drugih predmeta koji utiču na gejmplej. Za svaku klasu će se sada zarađivati iskustvo, koje otključava skill poen, kojim se otključava ili nadograđuje neka karta.

Loot kutije se više ne mogu kupovati, već se dobijaju samo na osnovu dnevnog logovanja i kompletiranja misija i izazova. Takođe, u njima više nema Star karti, već samo kometičkih predmeta i kredita. Mikrotransakcije se vraćaju, ali će one služiti samo za kupovinu kozmetičkih dodataka i skinova za heroje, koji se mogu kupovati još i kreditima iz igre.

EA je u objavi rekao da će nastaviti da prilagođava progresiju a priprema i potpuno novi sadržaj u vidu modova igranja, za koje kaže da će doneti “potpuno novi način igranja”.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!