Nintendo Switch

Na GameStopu se pojavio Black Ops 4 promotivni materijal

Još uvek nestrpljivo čekamo da vidimo šta nam Activision donosi ove godine po pitanju Call of Duty serijala, a već kruže glasine da će to biti Black Ops 4 i da će pored standardnih uređaja izaći i za Nintendo Switch.

Sada su procureli novi detalji, posredstvom Charlie Intel, koji takođe ukazuju na to da je nova igra Call of Duty: Black Ops 4. To je promotivni materijal za igru, koji se pojavio GameStopovom sistemu, u vidu majci i privezaka, ali trenutno nijedan nije dostupan.

Od drugih detalja vezanih za igru postoji jedino to da će igra nastaviti putem Call of Duty: WWII, tako da će igrači ostati prikovani za tlo bez futurističkih dodataka.

U prilog ovim glasinama ide i to što je prethodnik, Black Ops 3, dobio iznenadni apdejt koji donosi novu mapu i novi mod igranja, nazvan Infected, u kojem se jedan od igrača pretvara u čudovište za zadatkom da zarazi i ubije druge.

Može se destiti da je u pitanju greška, ali kada se sve sakupi, izlgeda da je Black Ops 4 stvarnost.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top