PC

Paladins od sada bez omraženog Cards Unbound sistema

Nakon pobune igrača vezane za uvođenje “pay to win” sistema karata, Hi-Rez je shvatio grešku i zauvek je iz svoje besplatne hero pucačine, Paladins, uklonio Cards Unbound sistem.

Cards Unbound sistem je prethodno doneo izmenu u progresiji, tako što su sve karte imale raspon nivoa od 1 do 10 i sa svakim napredovanjem ona je postala jača. Problem je ležao u tome što su karte napredovale ne na osnovu performansi igrača već preko otvaranja loot kutija, koje su se mogle kupovati za pravi novac i time bi se znatno ubrzala progresija.

Sada je taj sistem uklonjen i na njegovo mesto je vraćen pređašnji sistem karata, koje sada imaju maksimalno 5 poena i idu u špil u kojem je dozvoljeno maksimalno 15 poena. Sve karte su otključane tako da kupovina njih više ne postoji. Takođe, iz igre su nestali i Radiant, Champion i Legendary loot kutije u kojima su se dobijale karte.

Kako sav prethodni trud igrača ne bi tek tako propao, Hi-Rez je svima poslao izdašne kompenzacije u vidu 625 zlatnika i 40 VIP poena za svaki duplikat, a za svaki Radiant Chest se dobija 2500 zlatnika i 7500 zlatnika za Champion kutije.

Sa kompenzacijama je došlo i poskupljenje šampiona i kozmetičkih dodataka, tako da šampioni koji su pre koštali 5000 sada koštaju 15000 zlatnika, oni od 7500 koštaju 30000 zlatnika, a oni sa prethodnom cenom od 12500 sada koštaju čak 60000 zlatnika.

Više o apdejtu možete saznati na ovom linku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top