PC

Sega tizuje novu Sonic Racing igru!

Direktno iz Sege, kao grom iz vedra neba, stiže tizer za novu Sonic Racing igru.

U kratkom klipu vidimo paljenje besnog automobila, a nakon toga se pojavljuje logo u senci, sa osvetljenim slovom “R”, od čega naziremo reč racing, sasvim dovoljno da fanovi odlepe.

Pošto je u pitanju tizer, detalja ima jako malo, a zvanični profili plavog junaka ne pomažu, pošto svuda stoji “strogo poverljivo”.

Ovo će biti 13. po redu  igra, sa tematikom trkanja u ovom serijalu. Prva koja se pojavila je Sonic Drift iz 1994. godine za GameGear sisteme, dok je Sonic R (igra odakle potiče logo u ovom tizeru) prva igra koja se pojavila za Windows sisteme. Poslednja Racing igra – Sonic & All-Stars Racing Transformed se pojavila 2012. godine sa pozitivnim ocenama kritike i publike, što znači da je konačno vreme za novu igru.

Željno iščekujemo još detalja, a vi?

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top