PC

Stiže nam Neverwinter Nights: Enhanced Edition

Studio Beamdog, čiji je vlasnik jedan od BioWare osnivača, Trent Oster, se poslednjih pet godina specijalizovao po tome što pravi “unapređene”, odnosno Enhanced edicije popularnih RPG klasika koji su dolazili iz orginalnog BioWarea, Interplaya i Black Isle Studios.

Do sada su, u saradnji sa Overhaul Games, napravili Enhanced edicije prvog i drugog Baldur’s Gatea, Planescape: Torment i Icewind Dale, a sada je na red došao i odlični Neverwinter Nights.

Neverwinter Nights: Enhanced Edition dolazi na Steam već 27. marta i donosi sličan paket novina i unapređenja kao i prethonde EE edicije igara iz ovog studija.

Korisnički interfejs će sada podržavati rezolucije od 1080p i 4k, i sve će skalirati ispravno sa ovim velikim rezolucijama: portreti, meni, inventar i ostali UI elementi. Grafika je obogaćena pixel shaders i post-processing efektima, kako bi se dao prijatniji i osveženi izgled ovoj 16 godina staroj 3d igri.

Ono što će mnoge posebno obradovati jeste što je igra u potpunosti kompatibilna sa starim sejvovima i modovima, i dobar deo istaknutih ljudi iz zajednice je radio zajedno sa programerima kako bi se obezbedile ključne stvari koje zajednica želi da vidi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top