PC

Target potvrdio da stiže Spyro remaster

Prethodni set glasina koji je naveo da je Spyro remaster trebao biti otkriven prošle nedelje se ispostavio kao netačan, ali se na remasteru stvarno radi pošto je sada Target to potvrdio i ujedno je i otkrio zvanično ime.

Target je to otkrio odgovorom na pitanje jednog korisnika na Twitteru da nije još uvek poznato kada će remaster biti dostupan za prednaručivanje. A time je otkriveno i zvanično ime igre – Spyro Treasure Trilogy, čime su potvrđene ranije glasine da će remaster biti splet prve tri igre – Spyro The Dragon, Ripto’s Rage i Year of the Dragon.

https://twitter.com/AskTarget/status/976499343447482373

Sudeći po tome da iza ove igre stoji Activision, možemo očekivati sličnu situaciju kao kod Crash N. Sane Trilogy, tako što će Spyro Treasure Trilogy doći prvo na PS4, a kasnije i na ostale platforme. Kao i kod svake druge osvežene verzije igre, očekuje nas muzika višeg kvaliteta, nove teksture i animacije u HD-u, dok će draž igranja ostati ista.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top