PC

Ubisoft uvećava The Division tim

Kompanija Ubisoft neće tek lako odustati od igre The Division i potencijalnih nastavaka, već ona sada uvećava tim u studiju Massive Entertainment, koji je bio zadužen za rad na ovoj igri.

Ubisoft je na svom sajtu otvorio čak 25 pozicija, gde traži gejmplej dizajnera, narativnog dizajnera, dizajnera nivoa, umetnike za kreiranje okoline i mnoge druge. U opisu posla stoji da je cilj kreiranje najboljeg open-world iskustva ikada i da će se raditi samo u svrhu proširenja sveta u The Division.

Ubisoft izgleda priprema velike stvari za treću godinu u The Divisionu sa dodavanjem novih mapa, novih modova, a izgleda i novog narativnog iskustava, a možda na ovaj način samo prikriva početak rada na drugom delu, za koji smo krajem prošle godine dobili blagi nagoveštaj od generalnog direktora studija Massive.

The Division postoji već dve godine, a nedavno je dostigao čak 20 miliona igrača što je veoma razumno da se rad na igri nastavi i poveća, ili da se napravi nastavak.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top