PLAY! ; PLAY! Zine

Valve se vraća izradi video igara, otkriveni novi detalji za Artifact

Izgleda da će se gigant gejming industrije, Valve, nakon duže pauze vratiti izradi i donošenju video igara na tržište, i to ne samo multiplejer naslova, već i singlplejer.

Direktor kompanije Valve, Gejb Njuel, je na nedvnoj prezentaciji veznoj za kartičnu igru inspirisanu Dota 2 igrom, Artifact, izneo da se vraćaju izradi novih video igara pored održavanja postojećih multiplejer naslova.

Kako PCGamer prenosi Gejb je sve ovo potvrdio na šaljiv način: “Artifact je prva od nekoliko igara koje će doći od nas. Tako da su o dobre vesti. Ura! Valve će ponovi izdavati igre.”

“Nećemo danas razovarati o tome, ali je velika stvar to što možemo u isto vreme raditi na razvoju hardvera i softvera” i dodao je još da su uvek bili ljubomorni na kompanije kao što je Nintendo, koja već posluje na taj način.

I ma koliko želeli, ova objava definitivno ne znači da je u pitanju Half-Life 3, kojeg Njuel uporno izbegava da spomene.

Za Artifact je potvrđeno da  neće biti free-to-play ali ni pay-to-win igra, što je zanimljivo sudeći po tome da su do sada gotovo sve kartične igre besplatne za igranje.

Ispod možete pogledati kakav nas gejmplej očekuje i artwork nekih karata, dok Artifcat izlazi negde tokom 2018. godine, a početkom naredne će biti održan prvi turnir sa nagradnim fondom od čak milion dolara.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!