Nintendo Switch

Donkey Kong: Tropical Freeze dolazi na Switch

Donkey Kong: Tropical Freeze se pojavio 2014. godine ekskluzivno za WiiU konzole, kada je prikupio uglavnom pozitivne ocene, a sada je došao red da se ovaj hit pojavi i na svežijoj Switch konzoli.

Ovaj platformer će doći već 4. maja i sa sobom donosi brojna poboljšanja u odnosu na prethodno izdanje, a novina je to što ćemo moći da igramo i kao Funky Kong, u Funky modu, koji je lakši od standarne kampanje.

U igri pratimo sukob simpatičnih majmuna sa zloćama koje žele da zalede tropsko ostrvo. Kroz igru će moći da se upravlja i drugim karakterima koji poseduju specijalne sposobnosti za lakši prelazak određenih nivoa, tako gore pomenuti Fukny Kong ima sposobnost duplog skoka.

U čast dolaska igre, pred nama je i gejmplej trejler, gde možemo videti da Tropical Freeze koristi moć Nintendo Switch u potpunosti i radi u 60 fps, a igra će verovatno raditi u 1080p rezoluciji.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top