PC

GTA IV bi mogao ostati bez velikog broja pesama zbog isticanja licenci

GTA IV je među nama skoro celih 10 godina, i iako za taj period nije dostigao ogroman uspeh kao njegov mlađi brat on je ostavio značajan trag u industiji igara i samom serijalu.

Jedan od važnih elemenata, kao i u ostalim naslovima, je bila muzika koju smo mogli slušati na radiju u vozilima koja smo mahom krali poštenim građanima, ali izgleda da će veliki deo pesama iz originalne ponude uskoro biti uklonjen zbog isticanja licence, koja važi 10 godina, odnosno do 26. aprila.

Najgore u svemu je što Rockstar još uvek ne pruža obaveštenje povodom licenci, kao da li će pesme biti stvarno uklonjene ili će licenca biti produžena. Već ostavlja igrače u mraku i time dozvoljava, kako Kotaku piše, da se ponovi ista situacija kao kod GTA: San Andreas, kada su igrači preuzeli pre 4 godine preuzeli apdejt ne sluteći da će on ukloniti preko 15 pesama. Slična situacija je bila i 2012. godine kada je GTA Vice City nestao sa Steam prodavnice i nakon toga se vratio bez određenih pesama.

Tako da sada čekamo da vidimo šta će reći iz Rockstara, a pojavile su se i tvrdnje da će korisnici PS3 konzola moći da preuzmu digitalne verzije pesama koje će biti uklonjene.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top