PC

Forza Horizon 4 će se pojaviti na E3 sajmu

Donekle smo i bili sigurni da iz studija Playground Games vredno rade na četvrtom nastavku popularne trkačine, Forza Horizon 4, ali nismo očekivali da će nova igra u serijalu biti predstavljena na predstojećem E3 sajmu.

Potvrda dolazi od strane predstavnika Xboxa u Španiji, koji je u razgovoru za Gamereactor rekao da nećemo dugo čekati do otkrivanja igre, a za glasine o tome na kojoj će lokaciji igra biti smeštena je rekao: “Postoji dosta nagađanja o tome gde će biti sledeća Forza Horizon a mi ćemo vam to otkriti kasnije na E3 sajmu.”

Ovime je potvrđena jedno od curenja informacija koje se pojavilo u januaru, gde je između ostalog objavljeno da kompanija Microsoft radi na gomili ekskluziva za Xbox One, gde se nalazi i Fable 4.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top