PC

Warmind ekspanzija za Destiny 2 stiže u maju

U poslednjim mesecima je bilo jako malo detalja o Destiny 2, a uglavnom su se pojavljivale informacije vezane za sumnjive sisteme koji su gotovo primoravali igrače da koriste mikrotransakcije.

Sada je Bungie izneo roadmap za narednih nekoliko meseci gde igrače očekuje dosta novog sadržaja, i plaćenog i besplatnog. Prvi paket dolazi već 8. maja kao Warmind ekspanzija, za koju nema dosta podataka, ali developeri obećavaju nove lokacije sa herojima a više detalja nas očekuje 24. aprila.

Takođe, dolazak ekspanzije označava početak  treće sezone gde nas očekuje mogućnost stvaranja privatnih mečeva, više prostora u vaultu, a igrači dobijaju besplatno Crucible mape i mape iz Curse of Osiris.

Na leto nas očekuje novi sezonski događaj, poboljšanja u fakcijama, novi bauntiji, a za septembar, kada će se obeležiti godinu dana postojanja igre, stižu nove kolekcije sa opremom izmene u slotovima za oružja i dosta toga što će biti i naknadno otkriveno.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top