PC

Dodeljene su BAFTA nagrade, Hellblade odneo pobedu u čak pet kategorija

Britanska akademija je nedavno održala svečanu ceremoniju dodela nagrada vezanih za video igre i gejming industriju, a fantastični Hellblade, iz studija Ninja Theory je pokupio najviše nagrada, čak 5.

Hellblade: Senua’s Sacrifice je odneo pobedu u kategorijama za Artistic Achievement, Audio Achievement, Best British Game, Game Beyond Entertainment i za najbolju glumicu.

Nažalost, ovoj igri koja govori o psihološkom stanju ratnice je promakla nagrada u kategoriji za najbolju igru, gde je pobednik What Remains of Edith Finch, naslov sa takođe odličnim narativnim iskustvom.

Pored ovih dodeljene su i BAFTA nagrade u drugim kategorijama, gde se može naići na Super Mario Odyssey, Cuphead, i druge naslove koje možete videti na zvaničnoj strani.

U drugim vestima za Hellblade, developeri iz Ninja Theory će donirati 50,000 dolara u humanitarne svrhe ako u prvih nedelju dana bude prodato 100,000 primeraka igre za Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top