Nintendo Switch

Wolfenstein II na Switch stiže krajem juna

Besthesda je Wolfenstein II: The New Colossus dovela na globalno tržište tokom prošle godine, tako da smo već imali prilike da se pošteno napucavamo sa nacistima.

Sada je došao red da to ponovimo, ali na malo drugačiji način – putem Nintendove Switch konzole. Bethesda je već prošle godine objavila do ova pucačina dolazi na Switch, zajedno sa drugim svojim šuterom, DOOM, ali nije otkrila konkretan datum izlaska.

Datum izlaska je nedavno otkriven od strane izdavača i to je 29. jun, tako da ćemo verovatno videti kako igra radi tokom E3 sajma.

Na verziji za prenosivu konzolu radi studio Panic Button, isti tim koji nam je doneo DOOM na Switch, tako da znamo da nas očekuje i više nego dobar port, dobro optimizovan i sa punom podrškom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top