PC

11-11: Memories Retold – prelepa avantura smeštena u Prvom svetskom ratu

Kada pomislimo na ratne igre, uglavnom nam je prva asocijacija neka pucačina ili eventualno strateška igra, ali bude tu i sjajnih izuzetaka poput This War of Mine, i zato nas uvek prijatno iznenade naslovi kao što je prelepi 11-11: Memories Retold.

Ova igra je inspirisana delom pesnika Džona Mekrea, nazvano In Flanders Fields, koje je nastalo 1915. godine, u jeku Prvog svetskog rata, koji je jedan od glavnih elemenata priče.

Projekat je nastao saradnjom između Bandai Namca, DigixArt studija i studija Aardman, i oni imaju nameru da kroz ovu igru drukčije prikažu rat i stradanja.

“Sa ovim projektom želimo da izradimo emotivno i bogato iskustvo, sa prepoznatljivim vizuelnim identitetom koji će u najboljem svetlu prikazati osećanja koja pruža ovaj narativ”, izjavio je suosnivač studija Aardman, Dejvid Sprokston, u razgovoru za PCGamer.

11-11: Memories Retold za sada nema konkretan datum izlaska, ali je zato tu prelepi tizer:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top