PC

Agony će biti cenzurisan na konzolama, PC igrači će moći da igraju necenzurisanu verziju

Developeri iz studija MadMind su izgleda pored odlaganja igre Agony za njeno dodatno poliranje, to učinili i kako bi u nju uveli cenzuru, kako bi stekli pravo da je izdaju i na konzolama.

Kao što već znate iz prethodnih trejlera igra je dosta NSFW i predstavlja jedno stvarno zaštrašujuće iskustvo, zbog čega je igri dat Adult-Only rejting, a takve igre nije moguća plasirati na tržište za konzole.

Ako igra ne bi došla na PS4 i Xbox One time bi developeri prekršili obećanje dato u kampanji na Kickstarteru. Tako da su oni primorani upravo da se okrenu cenzurisanju pojedinih scena i delova igre kako bi igra stekla nešto niži rejting, a to je Mature.

PC verzija igre će takođe biti cenzurisana, ali će tu biti i opcionalna zakrpa koja će u potpunosti ukloniti cenzuru, što kod konzola, ponavljamo, nije moguće.

Na Kickstarter stranici igre je još objavljeno da nisu mogli da objave koji su sve delovi podlegli cenzuri zbog spojlera, ali kažu da sve što smo videli u dosadašnjim promotivnim klipovima i fotkama nije cenzurisano, zato što je “puna verzija igra teža(po stomake) nego što očekujete”.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top