PC

Dark Souls Remastered ipak upola cene za one sa originalom na PC-u

Kada je pre par meseci najavljeno remaster izdanje za čuveni Dark Souls, mnogi su se zapitali da li će dobiti neku vrstu sniženja ako već poseduju original, a prvobitni odgovor je bio da nema popusta.

Sada nam Bandai Namco izlazi sa drugačijom izjavom da će svi koji poseduju Dark Souls: Prepare to Die ediciju na Steamu ostvaruju popust od 50% ako se odluče da pazare remaster. Sa ovime dolazi i vest da će original tj Prepare to Die edicija biti uklonjena sa Steama pre nego što dođe remasterovano izdanje, tačnije 9. maja.

Remaster donosi sve ono što se i očekuje, poboljšanu grafiku u 1080p i 4K, obrađene i osvežene teksture, a tu je i multiplejer za do 6 igrača.

Dark Souls Remaster izlazi 25. maja za PC, PS4 i Xbox One, kao i za Nintendo Switch, ali ne istog datuma, već na leto.

Najnovije vesti

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Pere Velimirovića 32
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top
%d bloggers like this: