PC

Developeri igre Lawbreakers donose Battle Royale igru sa šmekom 80-ih godina

Battle Royale naslovi su svuda oko nas i ima ih sve više i više, a najnoviji studio koji se pridružio ovoj maniji je Boss Key Productions, studio zaslužan za nesrećnu pucačinu, Lawbreakers.

Baš nedavno smo pisali o tome kako su iz ovog studija priznali da je Lawbreakers bio neuspeh, kada su i objavili da rade na novom projektu, ali se nije spominjao ovaj naslov.

Ovaj Battle Royale shooter nosi naziv Radical Heights, a dostupan je već od 10. aprila putem Steam Early Accessa i biće besplatan za igranje.

Sama radnja igre je smeštena u 2023. godinu gde igrači učestvuju u TV emisiji gde je potrebno nadživeti ostale igrače kako bi izašli kao pobednik. Iako je futuristička, igra nosi neodoljivi šmek 80-ih godina sa jarkim bojama, muzikom, arkadama i samim stilom izrade igre, što najbolje možete videtu u trejleru ispod.

U igri se sve vrti oko nalaženja i sakupljanja novca koji se troši na automatima za kupovinu oružja i gedžeta, što pomaže u borbama do poslednjeg preživelog.

Radical Heights je izrađen za svega pet meseci i predstavlja potpuno nezavisni projekat studija Boss Key, nadamo se da neće proći kao Lawbreakers

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top