PC

Evo kako izgleda Half-Life 2 sa modernom grafikom u Unreal 4

Half-Life 2 se pojavio pre 14 godina kada je ubrzo stekao kultno mesto u geming industriji. Fanovi još uvek željno iščekuju treći deo, a neki su čak i sami počeli da prave alternativne priče, dok je moder Vergil počeo da radi na Half-Life 2 rimejku u Unreal 4 endžinu.

On je za 3-4 nedelje rada verno napravio početak same igre i oblast poznatu kao City 17. On je ovaj nivo rekreirao tako što je originalne assete iz Source edžina ubacio u Unreal 4 i obradio ih je sve dok nije stigao do zadovoljavajućeg efekta.

Ispod možete pogledati kako izgleda prvih 4 minuta rimejka, a Vergil obećava da će nastaviti da sa radom , pošto u ovo modernizovano okruženje treba da donese i ne-igrive karaktere i neprijatelje.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top