PC

Gasi se Steam Spy, popularni portal za informacije vezane za Steam

Ukoliko kojim slučajem niste čuli za Steam Spy, u pitanju je jedan izuzetno koristan sajt koji nam daje najbliži mogući uvid u vezi svega što može potencijalno da vas zanima za neku igru.

Steam Spy je davao takve interesantne podatke kao što su broj prodatih kopija igre na Steamu, broj igranih sati u poslednje dve nedelje, broj aktivnih igrača, istoriju svega ovoga, i još mnogo, mnogo toga. U pitanju je bio portal koji je na najbolji način koristio i običnim igračima, ali i raznim indi developerima koji su na osnovu ovih podataka mogli da procene koliko se isplati praviti neke igre u određenim žanrovima.

Steam Spy je bio najbolje moguće mesto ukoliko vas interesuje da saznate neke podatke o nekoj igri, jer sam Valve ovo drži tajnim na Steamu. Međutim, od sada će Steam Spy izgleda prestati sa radom zbog jedne novine koju onosi Valve na Steamu.

Naime, od sada je vaša kolekcija automatski sakrivena, odnosno moraćete ručno da je namestite da bude javno vidljiva, a upravo javna vidljivost profila je bilo nešto na šta se Steam Spy oslanjao kako bi mogao da prikuplja podatke.

Nadamo se da će uspeti da nađu neko rešenje, ali nam se čini da ga za sada nema, što je velika šteta i pravi gubitak, jer svako ko je koristio Steam Spy zna koliku je vrednost ovaj portal imao.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top