PC

IO Interactive, kreator Hitman franšize, slavi 20 godina postojanja

Legendarni IO Interactive, popularan pre svega po Hitman franšizi, ove godine slavi duge dve decenije postojanja.

Ovaj studio je tokom svog postojanja doneo veliki broj igara, pre svega vezanih za Agenta 47, a radili su još i na Kane & Lynch igrama, Mini Ninjas i Freedom Fighters.

Do prošle godine je IO Interactive bio u vlasništvu kompanije Square Enix, ali sada radi kao samostalni studio, i to baš na novoj Hitman igri, pošto je sa odlaskom uspešno zadržao prava na popularnu franšizu. Takođe je otkriveno da je HITMAN igra, koju developeri i dalje redovno održavaju, premašila 12 miliona igrača.

Zajedno sa proslavljanjem 20 godina, predstavljena je definitivna edicija igre za Playstation 4 i Xbox One uređaje. Ona donosi skinove iz drugih igara studija, kao i sav postojeći sadržaj koji je izašao za Hitmana iz 2016. godine. Definitive edicija igre će postati dostupna 15. maja.

IO Interactive, naravno, ne planira da stane ovde, već nastavlja da vredno radi na narednim projektima i sprema nam gomilu iznenađenja u znak 20 godina postojanja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top