PC

Otkrivena sistemska zahtevnost za Vampyr

Focus Home Interactive i studio Dontnod Entertainment nam donose veoma zanimljivi, narativom vođeni, RPG – Vampyr – ali pre nego što uskočimo u London sa početka prošlog veka imamo prilike da vidimo da li će nam sistemski zahtevi za PC ispijati krv ili ne.

Minimalni sistemski zahtevi:

  • Procesor: Intel Core i3-2130 3.4 GHz ili AMD FX-4100 3.6 GHz
  • RAM: 8 GB
  • Grafička kartica: GeForce GTX 660 ili Radeon R7 370 sa 2 GB video memorije
  • Prostor na disku: 20 GB prostora

Preporučeni sistemski zahtevi:

  • Procesor: Intel Core i7-3930K 3.2 GHz ili AMD Ryzen 5 1600 3.2 GHz
  • RAM: 16 GB
  • Grafička kartica: GeForce GTX 970 ili Radeon R9 390 sa 4 GB video memorije
  • Prostor na disku: 20 GB

Kao što možemo videti, zahtevnost je u rangu sa ostalim igrama koje su izašle u proteklim mesecima, jedino 16 GB u preporučenim zahtevima malo odudara.

Za slučaj da ste propustili, nedavno je izašao story trejler gde možemo videti probleme sa kojima se suočava glavni protagonista, zato što pored skrivanja žeđi za krvlju postoje i drugi vampiri koji divljaju ulicama Londona pogođenog španskom groznicom.

Vampyr je od 5. juna dostupan za PC, Playstation 4 i Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top