PlayStation 4

Režiser God of War igre suzama reaguje na pozitivne kritike

God of War je nakon dugo čekanja došao u ruke željnih fanova, a sa njim su se pojavile i recenzije igre koje su i više nego pozitivne.

Režiser igre, Kori Balrog, je dosta dugo odlagao uvid u reakcije kritike i samih fanova, ali se na kraju rešio da pogleda i sve to usnimi i podeli sa fanovima.

On je i sam napomenuo da ocene ne bi trebalo da znače, ali nije uspeo da zadrži suze radosnice kada je video jako pozitivne ocene, ipak je “5 godina truda uloženo u igru”.

Kori ovo nije učinio zbog publiciteta, već kako bi pomogao svom sinu, koji prolazi kroz težak period, i pokazao mu da je u redu ispoljavati emocije.

Našu recenziju igre možete pročitati prateći ovaj link.

Najnovije vesti

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Pere Velimirovića 32
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top
%d bloggers like this: