PLAY! ; PLAY! Zine

State of Decay 2 na Steamu?

State of Decay nam je svima poznat kao serijal ekskluzivan za Majkrosoftove sisteme i platforme, a tako smo mislili da će biti slučaj i sa drugim delom koji nam pristiže u maju.

Ako je verovati demo verziji prikazanoj na PAX East sajmu, State of Decay 2 neće biti distribuiran samo preko Windows prodavnice, već će moći i da se kupi putem daleko popularnije platforme kod igrača na PC-u, a to je Steam.

Ovaj detalj je zahvaćen tokom strima na Twitchu gde su developeri iz studija Undead Labs prikazivali igru kada je iskočila greška u prijavljivanju sa porukom:

“Nije moguće povezivanje na Steam. Budite sigurni da Steam radi, da ste ulogovani i da nema drugih aplikacija, i onda restartujte igru.”

Razvojni tim nije dao nikakve detalje u vezi Steama, ali na FAQ stranici stoji da će uskoro podeliti više detalja o tome, tako da je sve moguće, a to bi bio stvarno mudar potez.

Ono što je još zanimljivo za State of Decay 2 je to što ne dolazi sa “punom” cenom od 60 dolara, već je kompletno iskustvo dostupno za svega 30$, ne bunimo se naravno.

State of Decay 2 izlazi 22. maja za PC i Xbox One, a do tada pogledajte gejmplej prikazan na PAX East.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!