PC

State of Decay 2 na Steamu?

State of Decay nam je svima poznat kao serijal ekskluzivan za Majkrosoftove sisteme i platforme, a tako smo mislili da će biti slučaj i sa drugim delom koji nam pristiže u maju.

Ako je verovati demo verziji prikazanoj na PAX East sajmu, State of Decay 2 neće biti distribuiran samo preko Windows prodavnice, već će moći i da se kupi putem daleko popularnije platforme kod igrača na PC-u, a to je Steam.

Ovaj detalj je zahvaćen tokom strima na Twitchu gde su developeri iz studija Undead Labs prikazivali igru kada je iskočila greška u prijavljivanju sa porukom:

“Nije moguće povezivanje na Steam. Budite sigurni da Steam radi, da ste ulogovani i da nema drugih aplikacija, i onda restartujte igru.”

Razvojni tim nije dao nikakve detalje u vezi Steama, ali na FAQ stranici stoji da će uskoro podeliti više detalja o tome, tako da je sve moguće, a to bi bio stvarno mudar potez.

Ono što je još zanimljivo za State of Decay 2 je to što ne dolazi sa “punom” cenom od 60 dolara, već je kompletno iskustvo dostupno za svega 30$, ne bunimo se naravno.

State of Decay 2 izlazi 22. maja za PC i Xbox One, a do tada pogledajte gejmplej prikazan na PAX East.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top