PC

Techland prisvojio prava na izdavanje Call of Juarez franšize

Poljski studio koji nam je doneo zombastični Dying Light, Techland, je sada postao bogatiji za još jednu franšizu, zato što je od kompanije Ubisoft uspešno kupio prava na izdavanje Call of Juarez vestern igara.

Call of Juarez je definitivno u pravim rukama, pre svega iz razloga što je upravo Techland taj koji je radio na razvoju svih igara u serijalu, što svakako znači da nas očekuju dobri nastavci.

Jedan od čelnika Techlanda se zahvalio Ubisoftu za trud i istakao je da će nastaviti sa kreiranjem kvalitetnih igara: “Call of Juarez serijal je primio dosta dobre kritike od fanova. Kako Techland izdavaštvo napreduje sa zadovoljstvom prućamo dobrodošlicu ovom serijalu. Zahvaljujemo se Ubisoftu na  odličnom radu u izdavanju Call of Juarez igara.”

Znamo već da Techland voli svoje fanove, to je i sada potvrdio pošto je Call of Juarez: Gunslinger vratio na Steam i to sa 33% popusta, što je 8.33 evra.

Jedva čekamo da vidimo šta će ovaj studio napraviti od ove franšize sa velikim potencijalom, a vi?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top