PC

Paladins zvanično izlazi iz bete 8. maja

Hero pucačina studija Hi-Rez, Paladins, će konačno napustiti status beta igre i postati “punokrvni” naslov već 8. maja, čemu prestoje brojne pogodnosti.

U znak proslave svi šampioni u igri su otključani, i svako ko se pre 8. maja uloguje u igru dobija 200 kristala potpuno besplatno i specijalni avatar, kao znak zahvalnosti za učešće u beti.

Developeri su izjavili da, iako Paladins napušta betu, ne misle da je na radu sa igrom gotovo i da će nastaviti da donose novi sadržaj, ali da više neće doći do promenama u sistemu igre, zato što su pronašli “formulu koja odgovara svima sa besplatnim kartama i kozmetičkim dodacima”. Tokom 2018. možemo očekivati i nove modove igranje, više detalja o šampionima, tematske događaje i skinove.

Tokom skoro 20 meseci, koliko je Paladins proveo kao open beta naslov, došlo je ukupno 70 apdejtova koji su donosili novi sadržaj za sve igrače u vidu heroja, ali i izmena u progresiji koje su dosta smetale igračima, ali su developeri nakon kritika menjali stvari mahom prema zahtevima igrača. A sa druge strane i dalje postoje prepirke ko je kopirao koga, da li je Paladins Overwatch ili vice versa.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top