PC

Predstavljena sva izdanja za Shadow of the Tomb Raider

Protekle nedelje smo dobili nove slike iz igre zajedno sa trejlerom koji nas dublje upoznaje sa do sada najmračnijom igrom u osveženom serijalu o Pljačkašu grobova – Shadow of the Tomb Raider – a Square Enix je otišao i korak dalje i otkrio nam je sve edicije, preorder bonus za igru i detalje o sezonskoj propusnici.

Standardna edicija igre košta 60$, a kao bonus za prednaručivanje dobijate 2 dana ranijeg pristupa.

Ograničena Steelbook edicija sa igrom donosi i predivno metalno pakovanje zajedno sa tri kartice, košta 60$.

Digitalno Deluks izdanje za 70$ omogućava kupcima da preuzmu muziku iz igre(soundtrack) i daruje im dodatni outfit i oružje.

Nešto skuplje(90$) je Croft izdanje sa umetničkim karticama, sezonskom propusnicom, po tri dodatna oružja i odeću za Laru i muziku iz igre.

A kao šlag na tortu tu je i Ultimativno izdanje koje košta celih 200$ i sa sobom nosi sav sadržaj iz jeftinije Croft edicije, ali i prave, opipljive predmete, kao što je predivna statua glavne heroine u akciji, otvarač za flaše u obliku pickaxea i baterijsku lampu.

Da ne zaboravimo i sezonsku propusnicu, koja za 30 dolara donosi čak 7 novih avantura, sa novom pričom, objektivima i skilovima. A spomenuto je da će prva anatura u igru doneti mogućnost co-op igranja.

Shadow of the Tomb Raider nam stiže 14. septembra za PC, PS4 i Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top