PC

Napravio celo ostrvo iz serije “Lost” u Far Cry 5 editoru

Far Cry 5 je prva igra u čitavom serijalu gde zajedno uz igru dolazi i editor mapa i to su igrači oberučkle prihvatili, pa nam kreativni moderi svakog dana donose raznorazna iznenađenja. Recimo, još u martu je neko napravio potpunu repliku Duts 2 u Fary Cry 5.

Ipak, mislimo da je sada pred nama ubedljivo najambiciozniji projekat koji smo videli napravljen u Far Cry 5 editoru. Youtuber Un-Break-Able je potpuno sam uspeo da što je moguće vernije rekreira čitavo ostrvo iz popularne serije Lost. Kaže da jedino veličina nije odgovarajuća, zbog ograničenosti editora, ali da se trudio da je skalira koliko je god to moguće.

Kaže još i da je Hydra stanica napravljena u skladu sa datim informacijama, odnosno njeni kompleksni prostori i raspored su replikovani onoliko koliko je bilo dostupnih informacija. Takođe, kaže da će čitava mapa biti znatno dorađena kada dođe Vietnam DLC za Far Cry 5, jer će tada stići razni modeli tropskih drveća koji će mu biti potrebni za vernije rekreiranje lokacije.

U svakom slučaju, poduhvat je zaista zadivljujući, i mi mu skidamo kapu, a kako sve to izgleda, možete videti na snimku ispod, zajedno sa navođenjem samog kreatora.

 

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top