PC

Lara bez prepoznatjivih pištolja u Shadow of Tomb Raider

Laru Kroft smo od prve igre, izašle davne 1996. godine, upamtili po neustrašivosti i oskudnoj odeći, ali i po oružju koje je nosila – dva pištolja.

Međutim, sa promenom izdavača i rebootom franšize dobili smo izmenjenu heroinu, sa akcentom na njeno poreklo, mračniju priču i bez obeležja iz ranijih igara. Tomb Raider(2013) i Rise of the Tomb Raider su prikazali Laru koja ima osećanja, može biti povređena, a za promenu su umesto pištolja došli luk i strela, koji će definitivno ostati glavno obeležje i u nadolazećem naslovu – Shadow of the Tomb Raider.

Kako otkriva SirusGaming, producent Den Bison je za predstojeće izdanje Xbox magazina izjavio da nisu želeli da “moderna” Lara poseduje obeležja iz originala i prethodnih igara upravo zato što je to njihovo obeležje, a nova trilogija želi da pruži drugačije i realističnije iskustvo.

On je dodatno istakao da “ne” pištoljima važi samo za ovu trilogiju i da je su to sada luk i strela, a da nije siguran šta će doneti u narednim igrama, kojih će svakako biti.

Shadow of the Tomb Raider je otkriven krajem prošlog meseca kada smo videli i koja će izdanja sve biti dostupna za kupovinu kada igra izađe 14. septembra za PC, PS4 i XOne. Taman dovoljno vremena da se obnovi gradivo iz prethodne dve igre.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top