PC

Prikazan prvi gejmplej za Egress, battle royale igru sa “souls like” okršajima

Dok su trenutno igre Battle Royale žanra fokusirane na napucavanje vatrenim oružjem, neki developeri vredno rade ne igrama gde će se bitke voditi hladnim oružjem i to u Dark Souls stilu.

Takva igra je upravo Egress, o kojoj smo ranije pisali, a sada imamo prilike da pogledamo prvi gejmplej video koji bolje prikazuje kako izgleda i funkcioniše sumorni svet inspirisan Lavkraftom.

Kao što možete videti, grad je predstavljen različitim nivoima visine i na mesto skupljajućeg kruga/oluje imamo vodu koja se sa vremenom podiže i postepeno onemogućava igranje u nižim regijama.

Po meču će postojati 22 igrača, možda i više ka izlasku igre i oni će moći da otvaraju razne kutije u kojima će nalaziti opermu, bombe i inekcije. a tu je i borba između dva igrača koja prikazuje borbeni sistem. U pitanju je alfa gejmplej tako da je za očekivati da postoji par problema.

Egress za sada nema solidan datum izlaska, ali ga možemo očekivati do kraja ove godine za PC, PS4 i Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top