PC

Nova Superhot igra će biti inspirisana Japanom

Superhot sadržaja i slow mo makljaže nikad dosta, pa nam se tako sprema još jedna igra u ovom stilu samo što je ovoga puta inspirisana Japanom, pa otuda i naziv Superhot JP.

Zanimljivo, igra ne dolazi od kreatora prve Superhot igre, već od japanskog studija, GameTomo, koji će igru očuvati u korenu(ista mehanika napucavanja i umetnički stil) dok nas očekuje drugačija priča smetena u okruženju procvalih trešanja, samurajskih zamkova, termalnih izvora i brzih vozova.

Igra za sada nema datum izlaska, ali će prvo biti dostupna u Japanu za PC i PS4 a eventualno će se pojaviti i na našem tržištu. Developer će u pogledu sadržaja na samom početku pružiti oko 15 nivoa i par onih gde makljaža traje u nedogled, a arsenal oružja će biti znatno proširen.

Pravi ljudi odgovorni za Superhot trenutno rade na sopstvenoj samostalnoj ekspanziji za Superhot, zvanoj Mind Control Delete, sa novim nivoima i većom težinom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top