PC

Platinum Games sprema akcionu igru koja će “okrenuti žanr naglavačke”

Cenjeni Platinum Games, koji nam je tokom svoje plodne istorije doneo Nier Automatu, Bayonetta serijal, trenutno radi na izuzetno tajnoj akcionoj igri za koju tvrde da će žanr “okrenuti naglavačke”.

Ova informacija dolazi direktno od osnivača studija, Atasušija Inabe i Hideki Kamije, koji su na nedavno održanoj Bitsummer prezentaciji govorili o trenutnim projektima, među kojima je i taj, za sada neotkriveni, koji će nam izgleda doneti značajne novine i osveženje u žanr akcionih igara, po čemu Platinum već ima steknutu reputaciju.

Poznato je da Platinum Games trenutno radi na Bayonetta 3, koja dolazi ekskluzivno za Nintendo Switch, i potom će se verovatno posvetiti radu na ovom misterioznom projektu.

Jedva čekamo da vidimo šta će nam doneti Platinum Games, a već znamo da se radi o igri ponikloj u samom studiju i da će biti smeštena negde između AAA i indie segmenta.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top