PC

Gasi se Boss Key Productions, studio iza Lawbreakers i Radical Heights

Nakon 4 godine postojanja i sa više neuspešnih nego uspešnih naslova, studio Boss Key Productions od sada stavlja tačku na svoje postojanje.

Izjava o gašenju studija dolazi od Klifa Bležinskog, koji je u poslednje vreme krivio druge igre za svoji neuspeh, koji je svestan da naslovi koji su došli iz studija, Lawbreakers i svežiji Radical Heights, i pored velikog truda iskusnih developera nisu uspeli da ostave značajan trag u industriji i time da zadrže publiku.

Lawbreakers je nakon svega nekoliko meseci proglašen kao potpuni neuspeh, zbog čega su iz studija za jako kratki period predstavili Radical Heights, Battle Royale pucačinu nastalu kao direktna posledica popularnosti Fortnite i PUBG. Vaš autor je imao prilike da zaigra Radical, utiske možete pročitati u magazinu Play!Zine, i utisak koji se stiče je upravo vezan za tu nekompletnost i vidi se da je igra odrađena na brzinu što dosta kvari utisak o igri i već je dovelo do toga da veliki broj igrača od nje digne ruke.

Što se tiče Radical Heights, Bležinski je izjavio da će serveri igre ostati aktivni i tokom daljeg perioda.

Čitavu izjavu možete pročitati u tvitu ispod, a mi moramo reći da nam je jako žao što je moralo ovako završi za Boss Key studio, pošto je ovo pre svega dokaz koliko je teško probiti se kod današnje publike, pogotovu kada u vidu imamo multiplejer scenu.

https://twitter.com/therealcliffyb/status/996092708971274245

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top